Blog de LLENGUA per al curs de Preparació per a les Proves d'Accés a Cicles Formatius de Grau Superior del CFA CANOVELLES

dimecres, 21 d’octubre del 2009

YOLANDA GÓMEZ, FLORÈNCIA,UNA CIUTAT PLENA D´ART

Florència és una de les ciutats més importants de la Toscana a Itàlia. És coneguda pel seu art. Els seus carrers són com un museu a l´aire lliure. Durant molt de temps ha estat el centre cultural d´Europa, sobretot del Renaixement. Hi ha molts llocs per anar a visitar, però sobretot els que no ens podem perdre són: l´església de San Llorenç, la catedral del Duomo (la seva cúpula es veu des de tota la ciutat), la Galeria dels Oficis, que poseeix quaranta-cinc sales, la plaça de la Signoria, on hi ha escultures de les quals en destaca la font de Neptú i també s'hi troba la rèplica de San Rafael.
Per altra banda, Florència no tant sols és coneguda per el seu art, ho és també per la seva indústria, artesania, comerç i la seva producció de vi i d'olives. El menjar és boníssim i els gelats els millors que he tastat mai. Però cal destacar-ne els seus carrers, ja que a cada metre és descobreix una part d´historia que ens impressionarà.

A mi, personalment, la ciutat em va impactar molt quant hi vaig anar i m´agradaria repetir el viatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada