Blog de LLENGUA per al curs de Preparació per a les Proves d'Accés a Cicles Formatius de Grau Superior del CFA CANOVELLES

dimarts, 20 d’octubre del 2009

CRISTIAN LOBATO, CASCADES VICTÒRIA


Les cascades Victòria són un dels salts d'aigua més espectaculars del món. Estan situades al riu Zambesi, que en aquest punt marca la frontera entre Zàmbia i Zimbabwe. El riu, en precipitar-se per la cascada, té una amplària d’uns 1.700 m, per la qual cosa aquestes cascades són les més amples del món; pel què fa a l’alçària, el Zambesi hi salta per un desnivell de 128 m.


Entre setembre i desembre, a causa dels baixos nivells d’aigua, és possible nedar de manera segura, a la vora de les cascades, en aquesta piscina natural, a la qual es pot accedir a través de l'Illa Livingstone. Aquest lloc tan estrany és anomenat Devil's Pool, en català, la Piscina del Diable. És una atracció increïble, que només es pot gaudir en la temporada de baix cabal, ja que sinó, els banyistes es veurien arrossegats pel salt d’aigua. Es troba a 100 metres del fons de les cascades, no és la piscina més gran del món, però sí una de les més perilloses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada